Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Józan húsvét: veszélyes kombináció az alkohol és a vezetés
Bár a statisztikák szerint az elmúlt évtizedben évről-évre csökken az ittas vezetők száma Magyarországon, a közúti baleseti adatok között még mindig gyakori ok az alkoholos befolyásoltság. A legfrissebb statisztikák szerint 2014. első negyedévében nőtt az ittasan okozott balesetek száma: a tavalyi 268 esettel szemben az év első három hónapjában 307 ember okozott személysérüléses közúti közlekedési balesetet szeszesital fogyasztása után. Szomorú tény, hogy többnyire nem az elkövetők az áldozatok, hanem sok esetben ártatlan emberek. A „Józan Húsvét” országosan összehangolt ellenőrzési akció alapvető célkitűzése a megelőzés.

 

Get Microsoft SilverlightKresz
Get Microsoft SilverlightPszichológus - vezetés
Get Microsoft SilverlightÖregek vezetése
Megtaláltuk az ország legtudatosabb iskoláit
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Közlekedési Hatóság által összeállított program, a tanuloknak.hu, sikerrel vizsgázott az ország általános iskoláiban. A köznevelési intézmények 14 év alatti diákjai könnyedén, a mai trendekhez igazodva, e-learning formában ismerhetik meg a közúti közlekedés szabályait.
Nemzetközi közúti ellenőrzési akció
Az illegális fuvarozási tevékenység, a menetíró manipulálása, a nem megfelelő műszaki állapot és a vezetési idő túllépése továbbra is a „rutinszerűen” megszegett szabályok közé tartozik, ezt erősítette meg a hónap első hetében BAZ megyében tartott nemzetközi közúti ellenőrzési akció.
Ügyfélszolgálatok
 
NKH_logo_2013_HU_cmyk.jpg
Tisztelt Ügyfeleink!
A május elsejei ünnep miatt változik az ügyfélszolgálatok nyitva tartása.
Részletes információkért kattintson a Tovább gombra!