Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Befejeződött a Féken tartott biztonság ellenőrzési akció
Az ellenőrzött gépjárművek túlnyomó többségének megfelelt a műszaki állapota a jogszabályi előírásoknak, derült ki a Nemzeti Közlekedési Hatóság által szervezett háromnapos országos ellenőrző akció adatainak összesítése után. A „Féken tartott biztonság” elnevezésű akcióban 3712 gépjárművet állítottak meg, a szakemberek ezúttal kifejezetten a fékek állapotának ellenőrzésére fókuszáltak.

 


Get Microsoft SilverlightFogd a kezem
Get Microsoft SilverlightKörforgalom
Hétvégi kamionstop: hőség miatt felfüggesztve
Felfügesztették a kampinstoppot az érintett szakminiszterek az országos tisztifőorvos által kiadott 2 . fokú hőségriadóra való tekintettel. Tehát a korábbiakkal ellentétben 2014. július 19-én szombaton 15 órától július 20-án vasárnap 22 óráig is közlekedhetnek az utakon a kamionok.
Motoros fesztivál Balmazújvároson
A tavalyi siker után másodszor rendeztek motoros fesztivált Balmazújvároson az elmúlt hétvégén. Az esemény fővédnőke, Győri Gyula, a Nemzeti Közlekedési Hatóság elnöke a fesztivál sajtótájékoztatójén elmondta: örömmel csatlakozik azokhoz a programokhoz a hatóság, melyek a motoros rendőrök és a közlekedésben résztvevő motorosok kölcsönös szimpátiájának erősítését szolgálják.
Ügyfélszolgálatok
 
NKH_logo_2013_HU_cmyk.jpg
Tisztelt Ügyfelünk!
 
Az ügyfélfogadással kapcsolatos részletes információkért kattintson a Tovább gombra!