Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Kismértékű KRESZ-módosítás a gyermekek védelme érdekében
Az iskolakezdéshez időzítve egyértelművé válnak és a változó nemzetközi rendelkezésekhez igazodnak a gyermekek közlekedésének biztonságát szolgáló előírások.

 


Get Microsoft SilverlightFogd a kezem
Get Microsoft SilverlightKörforgalom
Befejeződött az Overload országos akció
Az ellenőrzött tehergépjárművek túlnyomó többségének rakományrögzítése megfelelt a törvényi előírásoknak, derült ki a szabálytalan rakodás és túlsúlyos közlekedés visszaszorítását célzó országos ellenőrző akció összegzése után. Az Overload elnevezésű akció alatt majdnem kétezer gépjárművet állítottak meg a szakemberek, a rakományrögzítéssel kapcsolatos szabálytalanságok épphogy meghaladták a félszázat.
Pályázatokat hirdet a Nemzeti Közlekedési Hatóság
Az autóbuszvezetői és tehergépkocsi-vezetői képzésben, szaktanfolyamon és vizsgán használható, járművezetési veszélyhelyzetek gyakorlására alkalmas szimulátor berendezések akkreditálására, e-learning rendszerű képzéshez szükséges digitális tananyagok tanúsításának, minősítésének megszerzésére, illetve a közúti gépjárművezetői vizsgák kérdésbankjai esetén több kategóriában vizsgatárgy-kérdésbankok létrehozásában hirdet pályázatot a Nemzeti Közlekedési Hatóság.
Ügyfélszolgálatok
 
NKH_logo_2013_HU_cmyk.jpg
Tisztelt Ügyfelünk!
 
Az ügyfélfogadással kapcsolatos részletes információkért kattintson a Tovább gombra!