Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Általános ismertető


 
 
A Nemzeti Közlekedési Hatóság a közlekedési ágazat meghatározó, országos hatáskörrel és kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező központi államigazgatási szerve. Magyarországon ellátjuk valamennyi, a közlekedéshez kapcsolódó országos hatósági, felügyeleti tevékenységet legyen szó földön, vízen vagy levegőben közlekedő járműről vagy közlekedési infrastruktúráról. Küldetésünk, hogy a közlekedés-igazgatás központi hatóságaként a piaci szereplők működését szabályozzuk, felügyeljük és ellenőrizzük, valamint a keretrendszerek definiálásával iránymutatást biztosítsunk ügyfeleinknek a közlekedésbiztonság fejlesztése, magas szinten tartása érdekében.
 
A Nemzeti Közlekedési Hatóság folyamatosan keresi új munkatársait a legkülönbözőbb területekre. A Karrier rovat oldalain tájékozódhat az aktuális álláspályázatokról, a kiválasztási eljárásunkról. Amennyiben nincs érvényes pályázat, amelyre jelentkezhet, felvételét kérheti toborzási adatbázisunkba, így nagyobb eséllyel indulhat a jövőbeli pályázatainkon.
 
A 45/2012. (III.20.) Kormányrendelet 1. sz. melléklete alapján a közigazgatásba jelentkezőknek (pályázat, kiválasztási adatbázis) a törvény által meghatározott adattartalomnak és a rendelet szerinti formának megfelelő önéletrajzot kell elkészíteniük, a közigazgatási szerv a jelentkezés esetén csak ezt fogadhatja el. Önéletrajz mintasablon letölthető itt.
 
A pályakezdő diplomások figyelmébe ajánljuk ösztöndíjas programjainkat.
 
A végzős hallgatókat szakdolgozati témajavaslatokkal és szakmai gyakorlati helyekkel várjuk.
 
 
Legyen Ön is a Munkatársunk!
 
 
Nemzeti Közlekedési Hatóság
Humánpolitikai Főosztály
1066 Budapest, Teréz krt. 38.